17
Haziran
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Belediye işçilerine zam

Fethiye Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan görüşmelerin ardından, belediye işçilerine yüzde 12 oranında zam yapılması kararlaştırıldı. 

Fethiye Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılan görüşmelere, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Akın Çavaş, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Yılmaz ve Fethiye Belediyesi işçi temsilcileri katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Arkadaşlarımızın maaşlarına ve sosyal haklarına bir yıl süre ile yüzde 12 net zam verdik. Hayırlı uğurlu, helali hoş olsun" dedi. Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın ardından konuşan Belediye-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Akın Çavaş, yapılan zam oranının diğer belediyelere göre çok iyi olduğunu belirtirken, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz de, "Türkiye şartlarına bakarsak, Fethiye Belediyesi yeterli hak vermiş. Çünkü diğer belediyelerimizde en fazla yüzde 4 veya yüzde 6 rakam veriliyor" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 01:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DİLEK ERDEM IP: 88.242.3.xxx Tarih : 30.07.2006 02:29:02
Belediyelerimizin büyük iş yükünü taşıyan işçi arkadaşlarımızın haklarına ve emeklerine saygılı olup, bu çerçevede yapmış olduğunuz değerlendirmenin örnek olması dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim.