24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Belediyede yeni görevlendirme

FETHİYE BELEDİYESİ’NDE BEKLENEN GÖREVLENDİRME

Fethiye Belediyesi Meclis üyesi Metin Talaş, Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından Belediye 2. Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Başkan Yardımcılığı’na getirilen Metin Talaş’ın yönetim kurulu üyesi olduğu yerel televizyon ve yayın şirketi seçim döneminde Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya yakınlığı ile ve desteğiyle ön plana çıkmıştı.

Bugün görevine başlayan Metin Talaş’ı diğer 11 yıllık Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’la birlikte ziyaret eden Başkan Saatcı, Talaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek kendisinden çok şey beklediğini söyledi. Metin Talaş’a Fethiye Belediyesi’nin icracı müdürlükleri olan Fen İşleri, FESKİ, İmar ve Park Bahçe Müdürlükleri bağlandı.

Ziyarette ilk olarak açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı şöyle konuştu; “11 yıl sonra 2. belediye başkan yardımcılığı kadrosuna Metin kardeşimizi getirdik. Biliyorsunuz aslında ortalama 5 tane belediye başkan yardımcılığı kadrosu var Fethiye Belediyesi'nde. 2 tanesi atanmış arkadaşlarımızdan, 3 tanesi de seçilmiş arkadaşlarımızdan oluşuyor. Biliyorsunuz biz şimdiye kadar bir arkadaşımızla, Mehmet Hocamla beraber çalışıyorduk. Ancak Metin kardeşimiz bu anlamda bizim de yükümüzü omzuna alabilecek bir arkadaşımız. Kendisine icra müdürlüklerimiz olan Fen İşleri, FESKİ, İmar ve Park Bahçe Müdürlüklerini bağladık. Başka sorumluluklar da yükleyeceğiz kendisine. Şimdiden sonra Fethiye için yapılacak işlerimizin çoğu Metin Kardeşimizin elinden geçecek. Kendisi bazı şirketlerin ortaklarından, daha önceki reklamcı kimliğiyle bilinir ama aslında kendisi endstüri mühendisi. Metin kardeşimizin de bu göreve gelmesi bizim içinde iyi oldu. Kendisinin de başarılı olacağından hiç şüphem yok. Şüphem olsa zaten bu göreve kendisini getirmezdik. Kendisinden çok yararlanacağız. Fethiye'de yararlanacak. Temiz, güler yüzü ve farklılığa açık kişiliği ile inanıyorum ki, kendisinin bu odası Saygıdeğer Fethiyeliler'in gelip sıkıntılarını giderdiği ve Fethiye'nin de vizyonu olacak bir odaya dönüşecek.”

Başkan Saatcı’nın 11 yıldır 1’nci Başkan yardımcılığını yapan Mehmet Yılmaz Cesur ise yaptığı konuşmada “Metin Bey, 2'nci teknik başkan yardımcımız. Başkanımızın, hepimizin sevdiği bir arkadaşımız. Her arkadaşımız layıktır ama, Metin Bey herhalde müsait ve münasip olduğundan öyle düşünülmüş. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizim yükümüzü de hafifleteceğine inanıyoruz. Teknik personeldir. Kimse belediyeciliği doğarken öğrenmiyor. Zaman içinde öğreniliyor. Metin Bey ümit ediyorum ki, benden daha kabiliyetlidir, daha erken ısınır, daha erken adapte olur. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin yeni Teknik Başkan Yardımcısı Metin Talaş ise “Öncelikle başkanımıza bu görevi bana layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkarmayacağıma emin olmasını istiyorum her şeyden önce tabi benim için değişik bir görev. Bu güne kadar çok fazla devletle, belediye ile işim olmamıştı özel hayatımda. Bundan sonra elimden gelen her çabayı Fethiye'nin hizmetine sunmaya çalışacağım. Eğitimimi bu anlamda kullanmaya çalışacağım. Bu amaçla gene kamuoyunu da bilgilendirmek istiyorum. Halk beni daha önce yaptığım çeşitli işlerden tanıyor. Bu göreve atanmam sebebiyle, diğer bir çok şirketteki yönetim kurulu üyeliklerimden ve şirket müdürlüğü görevlerimden de istifa ettim ve ayrıldım. Artık bütün zamanımı, mesaimi, bilgimi, fikrimi her şeyimi Fethiye için harcamaya, huzurlarınızda burada bütün Fethiye halkına söz veriyorum. Tekrar Başkanıma, hocama teşekkür ediyorum. Kendilerinin bana duydukları güvenden dolayı. Tüm Fethiyeliler'e de saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

FETHİYE BELEDİYESİ’NDE BEKLENEN GÖREVLENDİRME
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 22:13:04
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 09:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yasin Karakas IP: 84.44.7.xxx Tarih : 25.11.2010 15:01:39

Üniversitede bir hocam derdi ki, keşke profösör olacağıma zamanında bir tv kanalı alsaydım ! şimdiye istediğimi yaptırırdım.