23
Mayıs
2024
Perşembe
FETHİYE - MUĞLA

Çalış Plajı'ndan 500 poşet çöp toplandı

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çalış Plajı’nda yapılan 2 kilometrelik sahil temizliğinde 500 poşet çöp toplandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Çalış esnafının katıldığı plaj temizliğine, Çalış’ta yaşayan turistler de destek verdi. Çalış Plajı’nda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Turizm Müdürü Burhan Coşkun, Fethiye Belediyesi Meclis Üyeleri, Çalış’ı Güzelleştirme Derneği üyeleri, turistler ve Çalış esnafı, 2 kilometrelik sahilden 500 poşet atık topladı. Plaj temizliği hakkında açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Bugün zaten öğrencilerimizin tatil günü. Buradaki temizliğe ben dahil olmak üzere, Çalış’ı Güzelleştirme Derneği, belediye temizlik ekibi ve çok sayıda esnaf katıldı. Çalış Plajı’nda her gün esnaflarımız kendi çevresini temizlese, bu plajımız tertemiz olur" dedi.

Fethiye İlçe Turizm Müdürü Burhan Coşkun ise bu temizliğin bir imaj olduğunu belirterek, "Turizm Haftası programında Çalış Plajı’nda bir temizlik kampanyası organize etmiştik, bu bir imajdır. İnsanlara verilecek olan bir mesajdır. Bu temizliğin her gün yapılması gerekiyor. Buradaki otel işletmecileri, turizmden ekmek yiyen herkes bu plaja sahip çıkmalı. İki kilometrelik bir sahili temizledik. İnanıyorum ki, esnaflarımız artık bu plajı temiz tutmak için gerekli çalışmaları yapacaktır" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 15:56:53
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 16:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?