24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

CHP’ye 4 günde 126 üye

CHP FETHİYE’DE 4 GÜNDE 126 KİŞİ PARTİYE ÜYE OLDU

Fethiye’de görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emrah Doğu, 4 günde 126 kişinin partiye üye olduğunu belirterek “Eline çay şeker alıp bizi üye yapın diye gelenler var” dedi.

Yeni binasına bir ay önce taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, gazetecilerle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Gazetecilerle sohbet amaçlı bir araya gelen ilçe başkanı Emrah Doğu, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. İlk olarak geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Özgür Gürdal’ın adının yeni parti binasındaki toplantı salonuna verdiliğini anlatan Doğu, kazada hayatını kaybeden Özgür Gürdal’a Allah’tan rahmet acılı ailesine ise başsağlığı diledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan seçildiği kurultayı büyük bir heyecanla anlatan Emrah Doğu, hayatımda ne böyle kalabalık nede böyle çoşku gördüm dedi. Fethiye’de de CHP’nin yöni dönemine ilişkin büyük bir çoşku olduğunu anlatan Emrah Doğu, pazartesiden bugüne partiye 126 yeni üye kayıt yaptırdığını ve bu kişileri daha önce hiç tanımadıklarını anlattı. Eline çayını şekerini alan vatandaşların partiye gelerek üye olmak istediklerini söyleyen Emrah Doğu “Bunca yıllık siyasetçiyim böyle bir şey görmedim. Vatandaşlar çok yoğun bir şekilde üye olmaya partiye geliyorlar. 4 günde 126 kişi geldi. Bu bana göre bir dip dalgasıdır. 1 mart tezkeresinin meclisten geçmemesiyle başlayan ve sayın genel başkanımıza düzenlenen komploya kadar uzanan bir dip dalgası ve vatandaşın tepkisi bu bence. CHP bir adamı partisi değil bu komplo olayında da bunu gördük” dedi.

 

DOĞU “ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI”

Kişisel hesapların ve küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı yeni bir döneme girildiğini anlatan Emrah Doğu “Hangi siyasi görüşte olursa olsun, hangi sbeple partimize küskün yada ayrı düşmüş olursa olsun herkesi bu yeni dönemde büyük iktidar yürüyüşümüze bekliyoruz. Kapımız herkese açık” dedi.

CHP FETHİYE’DE 4 GÜNDE 126 KİŞİ PARTİYE ÜYE OLDU
CHP FETHİYE’DE 4 GÜNDE 126 KİŞİ PARTİYE ÜYE OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 16:22:03
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 04:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?