23
Mayıs
2024
Perşembe
FETHİYE - MUĞLA

Dostluk maçında ayağı kırıldı, acı içinde ambulans bekledi

Fethiye'de oynanan Fethiyespor altyapı takımı ile İngiltere 1.lig takımlarından Watford alt yapı takımı arasındaki maçta ayağı kırılan 14 yaşındaki Niall Gahillane, acı içinde 15 dakika ambulansın gelmesini bekledi.

Bir haftalık tatil için Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne gelen İngiltere 1. Lig takımlarından Watford’un altyapı takımı ile Fethiyespor altyapı takımları Fethiye İlçe Stadı’nda maç yaptı. UEFA’dan alınan izin ile daha önce 2 defa karşı karşıya gelen iki takım arasındaki 3. maç büyük mücadeleye sahne oldu. Maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Fethiyespor altyapı takımı, ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.

İkinci yarıda farkı kapatmak için mücadele veren Watford altyapı takımı maçın bitimine 5 dakika kala kazandığı golle skoru 5-1 yaptı. Maçın son dakikasına girildiğinde Watford takımından Niall Gahillane’nin kaleci ile çarpışması sonucu ayağı kırıldı. İngiliz futbolcunun ayağının kırılması üzerine maçın hakemi son düdüğü çalarak maçı bitirirken, ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan Niall Gahillane’nin hastaneye götürülmesi için ambulans çağırıldı.

Yaklaşık 15 dakika geçmesine rağmen ambulansın gelmemesi ve küçük futbolcunun acı içerisinde kıvranması üzerine Gahillane hastaneye götürülmek üzere sedyeyle birlikte minibüse konuldu. Arkadaşlarının sürekli olarak teselli ettiği İngiliz oyuncu gözyaşlarını tutamazken, minibüs hareket etmeye başlayacağı sırada ambulans geldi.

Ambulansın gelmesiyle minibüsten indirilen ve ambulansa konulan İngiliz oyuncu, Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi acil müdahale ekibi tarafından ayağına balon takıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Gahıllane, Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde yapılan ilk müdahelenin ardından Fethiye Özel Leton Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 11:24:56
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 12:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?