18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

DYP ilçe teşkilatı kuruldu

DYP FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

Turizmci Mustafa Uslu başkanlığındaki Doğru Yol Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı kuruldu.

Genel merkez tarafından atanan DYP Fethiye İlçe Teşkilatı, kurulum sürecini tamamladı. İlçe Başkanı Mustafa Uslu ve 7 yönetim kurulu üyesi, merkezdeki teşkilatlanma çalışmasının tamamlanmasının ardından, beldelerdeki çalışmalarına hız verdi.

Turizmci Mustafa Uslu başkanlığındaki DYP Fethiye İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi olarak; Yüksel Akkurt, Avukat Adem Töngül, Ayten Töngül, Şaban Türkmen, İsmail Büyükkocagöz, Mehmet Beserek ve Durmuş Ali Balcı görev aldı.

DYP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Uslu yaptığı açıklamada, “Genel merkez tarafından atamamız yapıldı. Fethiye şehir merkezinde teşkilatlanma sürecimizi tamamladık. Beldelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Nisan ayına kadar bu süreci tamamlamış oluruz. Türkiye’de ve Fethiye’de DYP’nin kayıtlı üyeleri var. Yeni yönetim ve delegelerden başka DP’ye yeni kayıt yok. Geçmiş kayıtların hepsi Doğru Yol Partisi’ne aittir. Yönetim kurulu olarak önümüzdeki toplantıda çalışma programını belirleyeceğiz. Ardından üye kayıtlarına başlayacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 15:26:02
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 17:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?