19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Facia gibi kaza!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Tatil için Danimarka’dan gelen gurbetçi aileden anne ve babanın öldüğü kazada ağır yaralanan minik Berkay, hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Kaza, bu gün saat 16.15 sıralarında Fethiye’ye bağlı Kemer Beldesi Çobanlar köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yaz talinin geçirmek için Danimarka’dan Fethiye’ye gelen Ay ailesinden baba Mehmet Ay’ın (40) kullandığı 09 F 5232 plakalı otomobil, Eşen Beldesi’nden Kemer istikametine seyir halinde olan Aziz Güzelsu (20) yönetimindeki 52 AE 108 plakalı otomobille çarpıştı. Şerit ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada araç sürücüleri Mehmet Ay ve Aziz Güzelsu ile birlikte Ay’ın eşi Emine Ay (40) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Ay ailesinin çocukları Berkay Ay (5) ve Nuray Ay da (7) yaralandı.

Yaralılar ambulanslar ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan ve hayati tehlikesi devam eden Berkay Ay, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 19:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?