19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye Emniyet Müdürü Kabakoğlu'ndan eğlence yerlerine uyarı

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kabakoğlu, bar, diskolar ve eğlence merkezlerinin işletmecileriyle turizm sezonu öncesi bir toplantı düzenledi.
Toplantıda sıkıntılarını dile getiren işletmecilere, umumi yerlerin uyması gereken kurallar başlıklı kitaptaki kuralları tek tek okuyan Emniyet Müdürü Ali Kabakoğlu, "Biz yasalar neyi gerektiriyorsa onu uyguluyoruz" dedi. İşletmecilerin yaş sınırı konusundaki tekliflerine cevap veren Emniyet Müdürü Ali Kabakoğlu, "Yasalara göre 18 yaşında küçüklerin umumi açık ve benzeri yerlere girmesi yasaktır. İşletmecilere göre sakınca olmayabilir, ancak devletin kuralları belirli düzenlere göre yürümektedir. Devletin otoritesini sarsacak olaylara kesinlikle göz yummayız. İşletmeciler kurallara uyduğu takdirde biz onlarla her zaman iş birliği içersinde çalışmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Bazı eğlence merkezlerinde sahne alan sanatçıların zaman zaman sahnede siyaset yaptığını belirten Emniyet Müdürü Ali Kabakoğlu, "Sanatçılar sahnede ancak şarkılarını söyleyebilir. Siyaseti seven sanatçı varsa işini bırakıp siyasete girsin. Bu tür olaylara emniyet olarak halkın rahatı ve huzuru için asla taviz vermeyeceğiz. Bundan sonra siyaset yapan sanatçılara ve işletmelere yasal işlem uygulayacağız" dedi.
MUĞLA - İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 23:34:33
Güncelleme :10 Temmuz 2004 Cumartesi 11:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TANER NOYAN IP: 88.242.3.xxx Tarih : 27.01.2008 21:17:36

Ben foça mah. barışmanco bulvarında oturuyorum evim dedemden babama babamdan bana kalmış aile arazisinde.Ama son iki yılda bar adı altında genelevler yüzünden benim ve ailemin huzuru kalmadı.Gecenin bir yarısında silah sesleri kavga sesleri kadın cıglıkları dışardaki kadın pazarlıkları tabanca sesleri mahalle sakinlerinin hepsini tedirgin ve rahatsız ediyor.Bize bu konuda yardımcı olur musunuz?Bana inanmayanların bir gece evime gelip müsafir olup bir çayımı içmelerini öneririm.o zaman burda yaşamanın zorlugu hakkında bana hak verceksiniz (özellikle cumartesi akşamları).Bir de araba yarışları da burdaki can ve mal güvenligimizi tehtit ediyor her hafta bir kaza bir trafik kazası.Bu konuda da yardımcı olur musunuz.saygılarımla......