16
Haziran
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye kavruluyor

Fethiye’de hafta sonunda 40 dereceyi bulan hava sıcaklığı nedeniyle sokaklar boşalırken turistler havuzlara ve sahil kenarlarına akın etti.

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Fethiye’de, cadde ve sokaklar bomboş kalırken, su parkları ve sahil kenarlarını dolduran turistler farklı eğlenceler eşliğinde serinlemeye çalıştılar. Otellerin su parklarında turistleri eğlendirmek için düzenlenen aktiviteler renkli görüntüler oluştururken, havuz kenarında ve su kayaklarında eğlenen turistlerin neşeleri de görülmeye değerdi.

Su parkındaki şelaleden botla kayan turistlerin zaman zaman yaşadıkları küçük kazalar diğer tatilcileri hem heyecanlandırdı hem de aktivitelere çekti. Birbirinden güzel müzikler eşliğinde havuz kenarında dans ederek su parkının tadını çıkaran turistler, akşam hava kararana kadar eğlenceye devam ediyorlar. Her yıl sezonun bu vakitlerinde daha yoğun bir turist kitlesi ağırladıklarını belirten işletmeciler, bu yıl olması gereken yoğunluğun geç yaşandığını belirttiler.

Grand Üçel Otel İşletme Müdürü Süleyman Çınaroğlu yaptığı açıklamada, “Bu yıl yaz sezonu, turist sayısının azlığı nedeniyle biraz geç başladı. Ancak Türkiye ve bazı Avrupa ülkelerinde okulların kapanmasıyla birlikte turist sayısında ciddi anlamda artış yaşandı. Bu da bizi mutlu etti” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 15:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?