18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye standına büyük ilgi

Avrupa’nın en büyük turizm fuarı olan İTB Berlin’de, Fethiye standı büyük ilgi gördü. Fethiye Kaymakamı Hasan Karakaş ve Turizm İlçe Müdürü Burhan Coşkun’un başkanlığındaki heyet, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen turizm fuarına katıldı.

İTB Berlin’de 1500 metrekare alan üzerine kurulan Türkiye pavyonu katılımcıların büyük ilgisini çekiyor. Fethiye Kaymakamı Hasan Karakaş, Fethiye standına ilginin büyük olduğunu, Fethiye’yi en iyi bir şekilde tanıtarak ilçe turizminin daha da gelişmesini amaçladıklarını söyledi. Kaymakam Karakaş ayrıca, önümüzdeki yıldan itibaren turizm fuarlarına daha profesyonel bir şekilde, daha güçlü bir tanıtımla ve Fethiye’ye özgü özel ve büyük bir standla katılmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Türkiye pavyonu içindeki ziyaretleri sırasında Fethiye standını da gezerek bilgi aldı. Bakan Koç, Fethiye’nin Türkiye turizminde önemli bir yere sahip olduğunu ve bunun daha da gelişmesinin ülke ekonomisine de büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Uluslararası İTB Berlin Turizm Fuarı, 15 Mart tarihinde sona erecek. Fethiye tanıtımının bir sonraki durağı, Mart ayının son haftasındaki Moskova Turizm Fuarı olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 12:58:00
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 15:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?