22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye'de kayıp taksi şoförünü bulana ödül

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde 60 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan dolmuş şoförü İbrahim Günlü’nün (39) ailesi, kendisini bulan ya da yerini bildtirenlere 5 milyar lira para ödülü vereceklerini açıkladı.

11 Ekim Cumartesi günü Migros Mağazası’nın önünde aracı bulunan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan dolmuş şoförünü ailesi kendi imkanları ile arıyor. İbrahim Günlü’nün Migros Mağazası önünde bazı şahıslarla tartıştığını görenlerin de olduğunu belirten Mustafa Günlü, "Olayı polislere bildirdik. Biz ağabeyimizin kaçıldığını sanıyoruz. Polis ekiplerinin elinde 3 şüpheli var. Ama bize göre yeterli araştırma yapılmıyor. Biz Türkiye’de yaşıyoruz ve bize Türk polisinin sahip çıkması gerekiyor. Yabancı devletlerdeki polislere mi başvurmamız gerekiyor? Ağabeyimin birkaç kişiden alacağı vardı. 60 gündür arıyoruz. Yerini bilen ya da görenlerin haber vermesini istiyoruz. Ailece perişan haldeyiz. Yetkililerden ümidimizi kesince kendi aramızda onun bulunması için para ödülü koyduk" dedi.

Fakir ve güçsüz oldukları için oğlunun bulunmadığını belirten gözü yaşlı baba Ahmet Günlü ise kaybolanın bir insan olduğunun unutulmaması geretiğini belirtti. Kayıp dolmuş şoförü İbrahim Günlü’nün oğlu ve eşi de "Onu kaçıranlarda hiç mi vicdan yok. Yetkililerin bize yardım etmesini istiyoruz" diye konuştu.

AHMET AKAR-MUĞLA (İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:15
Güncelleme :21 Nisan 2004 Çarşamba 14:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?