22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde öğle yemeğinden dönen mobilya dükkanında çalışan gençlerin üzerinde bulunduğu motosiklet, minibüsle çarpıştı. Kazada, 18 yaşındaki Cüneyt Çağdaş öldü, ağır yaralı arkadaşı tedaviye alındı. 

Kaza, Patlangıç Mahallesi Şehit Cengiz Topçu Caddesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Cüneyt Çağdaş'ın kullandığı plakasız motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden kontrolü kaybedip karşı şeride geçti. Metrelerce sürüklenen motosiklet 36 yaşındaki Ahmet Çimen'in kullandığı 48 S 2504 plakalı minibüse çarptı. Minibüsün altına girerek durabilen motosikletteki Cüneyt Çağdaş ve 19 yaşındaki arkadaşı Bayram Saraçoğlu ağır yaralandı. Kaza yeri kan gölüne döndü. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Lokman Hekim Devlet Hastanesi'ne götürülen gençlerden Cüneyt Çağdaş, yolda yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Bayram Saraçoğlu ise hastanede tedaviye alındı. 

Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Ahmet Çimen, “Ana yoldan tali yola girdiğim anda karşımdan zig zag yaparak aşırı hızla motosiklet gelip minibüse çarptı. Ben direksiyonu bile kıramadım. Motosiklet bir anda minibüsün altına girdi'' dedi. Kazayla ilgili Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.
Hayatını kaybeden ve yaralanan gençlerin bir mobilyacı dükkanında çalıştığı, kaza öncesinde de öğle yemeği yeyip işyerlerine dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 19:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?