18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye'de kıyafetiyle dalga geçilen liseli kız intihar etti

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, 15 yaşındaki lise öğrencisinin, okulda arkadaşları kıyafetiyle dalga geçtiği için babasının av tüfeğiyle intihar ettiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğlen saatlerinde Karaçulha Beldesi Çalıça Mahallesi'nde meydana geldi. Bugün okula gitmeyen Fethiye Lisesi 1. sınıf öğrencisi Pınar Dağlı (15), ailesi tarlada çalıştığı sırada evde babasına ait av tüfeğiyle kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesiyle eve koşan anne Hörü Dağlı, hemen eşine ve komşularına haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemeden sonra cenazenin defin işleminin yapılması için izin verdi. Yapılan araştırmada, genç kızın intihar etmeden önce bir mektup bıraktığı öğrenildi.
Kızının Fethiye Lisesi'nde okuduğunu ve okulda arkadaşlarının kıyafetiyle ilgili sürekli dalga geçildiğini belirten baba Cengiz Dağlı, "Kızım iki gün önce bana 'Baba arkadaşlarım benim kıyafetlerim güzel olmadığı için benimle dalga geçiyor, bana da pantolon alır mısın' dedi. Ben de bunun üzerine kızıma 'Bizim ailemizde hiç pantolon giyenler var mı?' dedim ve ona bağırdım. Okul yönetimi öğrencilerle yeterince ilgilenmiyor" dedi.
Fethiye Jandarma Komutanlığı'nın, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma açtığı bildirildi
MUĞLA-İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2004 Cuma 02:18:52
Güncelleme :29 Mayıs 2004 Cumartesi 20:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz bozkurt IP: 88.243.128.xxx Tarih : 7.06.2008 17:56:48

yazık olmuş nediye bilirimki ayrıca bizim insanalarımız okadar acımasız ki insanlarla dalga geçip gururlarıyla oynarlarsada böyle olur...