16
Mayıs
2024
Perşembe
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye'de motokros fırtınası

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. ayağı, 48 yarışçının katılımıyla Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi.


2007 yılında ikinci kez motokros yarışlarına ev sahipliği yapan Ölüdeniz'de düzenlenen yarışlar, büyük bir heyecana sahne oldu. Şampiyonaya İstanbul, Balıkesir, Bursa, Denizli, İzmir, Ankara, Antalya, Bulgaristan ve KKTC'den sporcular katıldı. Sporcular, zaman zaman yaşanan kazalara rağmen motorseverlere nefes kesen yarışlar izlettirdi.

6 farklı kategoride düzenlenen yarışlarda Şakir Şenkalaycı birinci, Burak Özel ikinci ve Ata Nurcan Üçüncü ise üçüncü oldu. Bazı sporcular, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki için Ay-yıldızlı formalarla yarıştı. Yarışlar hakkında bilgi veren 2007 Türkiye Birincisi Serkan Özdemir, "Bütün arkadaşlar heyecan dolu yarışlar yaptı, güzel yarışlar oldu. Bütün gruplardaki yarışların küçük kazalar dışında önemli bir sorun olmadan sonuçlanması sevindirici. Yarışlara iddialı hazırlandık ve beklediğimiz güzellikte de sonuçlar aldık. 2007'nin son ayağı Ankara'da yapılacak ve sezon tamamlanacak. 2008 de yine Ölüdeniz Yarış Pisti'nde sezona damga vuracak heyecanlı yarışlar
olacak" dedi.


Yarışa katılan sporcular, akşam saatlerinde düzenlenen partiyle hem yorgunluk attılar hem de sezonun son yarışı öncesi moral depoladılar.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 22:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem COSKUN IP: 88.236.79.xxx Tarih : 31.10.2007 19:00:12

Bence güzel bir gün geçirdik,bu organizasyonda adı geçen herkese teşekkür ederiz.Fethiye ve Ölüdeniz halkı adına güzel ,adranalim dolu ve bir o kadar da görsel efekler olarak her şey çok güzeldi,hersene olması ümidiyle...........