18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye’de trafik kazası: 1 ölü

FETHİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Fethiye’de babasıyla motosiklete binerek dolaşmaya çıkan Fatih Dostabakan(14), önden seyreden minibüsün kapısına çarptıktan sonra yere düştü.

Çarpma sonrasında motosikletten düşen Fatih Dostabakan, arkadan gelen başka bir minibüsün çarpması sonrasında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi’nde oturan baba İsmail Dostabakan, oğlu Fatih Dostabakan ile birlikte motosikletle gezintiye çıktı.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde motosikletle ilerleyen baba ve oğlu, park halinde bulunan 16 ND 923 plakalı minibüsün aniden açılan kapısına çaptılar. Çarpma sonrasında baba ve oğlu motosikletle birlikte yola düştüler. Bu sırada yoldan geçen ve plakası alınamayan başka bir minibüs yere düşen Fatih Dostabakan’ın kafasına çarptı. Talihsiz çocuk ambulansla kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi’nde Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Motosikleti kullanan baba İsmail Dostabakan’ın ise omzunda kırık olduğu belirlendi. Babanın tedavisi Fethiye Devlet Hastanesi’nde devam ederken, Fatih’in cenazesi savcının yaptığı ön incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri Fatih Dostabakan’ın kafasına çarparak kaçan minibüsü bulmak için çalışma başlattılar.

FETHİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 16:26:01
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 21:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?