22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Fethiye'de yaşayan İngilizlerden hastaneye bağış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan İngiliz müzisyenler, sevilen eserlerinden oluşturdukları CD'den elde ettikleri geliri Fethiye Devlet Hastanesi'ne bağışladı.

İngiliz müzisyenler Peter Morricone, Denis, Jim Keith, Kenny Clarke CD satışı ve düzenlenen promasyonlardan elde ettikleri 8 bin 500 YTL ile aldıkları transport bebek küvezini dün Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Birol Durukan'a teslim etti. İngiliz müzisyenlerinin bu duyarlılığının kendilerini çok sevindirdiğini kaydeden Başhekim Durukan, "Bizde bir tane küvez vardı. Bu bizi rahatlattı. Sağlık sektörü katkı ve yardımlarla çok daha iyi koşullarda hizmet üretecektir. Fethiye'de yaşayan bu arkadaşlarımızın çabaları örnek olmalıdır. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Sağlık alanında böyle bir yardıma imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten müzisyen Kenny Clarke ise, "Bu tür organizasyonlarımız devam edecek. İkinci etap olarak önümüzdeki hafta hastaneye bir elektro cihazı bağışlamayı planlamaktayız. Sağlıkta koşullar ve altyapı ne kadar iyi olursa, hizmette o derece kaliteli olur inancını taşımaktayız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 18:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?