26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor başkanına polis copu

TFF 2. Lig 2. Grup'ta Pazar günü oynanan Fethiyespor - Göztepespor maçıyla ilgili ağır bir iddia daha ortaya çıktı.

Maçı değerlendirmek için basın toplantısı düzenleyen Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, olaylara tepki gösteren Fethiyespor taraftarlarını engellemek için konuşma yaparken bir kadın polisin kendisini copladığını, aynı kadın polisin kardeşi olduğunu tahmin ettiği bir motosikletli yunus polisin de kendisine motoruyla çarptığını söyledi. Kulüp binasındaki basın açıklaması öncesi gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında yaşadıklarını anlatan Başkan İsmail Öztürk, yaşadıklarına anlam veremediğini belirterek olayın yargıya taşınma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Kadın polis memuru tarafından coplandıktan sonra üzerine gelen motorlu polisin kendisine çarptığını söyleyen Başkan Öztürk, ani refleksle kaçmaya çalışmasının bacağının kırılmasını önlediğini anlattı.

Öte yandan olaylar sırasında gözaltına alınan Göztepespor taraftarı H.G, O. D, E.G, A.S, H.U, ve K.P Fethiye polis merkezindeki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilmişlerdi. 6 taraftarın burada serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?