20
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor hırs küpü

Isparta Davraz’daki kamp çalışmalarını tamamlayarak ilçeye dönen Fethiyespor, lig hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Başarılı bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirten teknik direktör Yıldırım Uran, amaçlarının lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyledi. Yaklaşık 12 gün süren 2. etap kamp çalışmalarını Davraz’da gerçekleştiren Fethiyespor, çalışmalar kapsamında Eğirdir kupasına da katıldı. Kupa karşılaşmalarında 6 maç oynayan lacivert beyazlılar, bu maçlarda beklenen performansı gösteremedi. Eğirdir Kupası’nda Belediye Vanspor’a 1-0 mağlup olan Fethiyespor, bu maçın rövanşında 0-0 berabere kaldı. Aynı turnuvada ilk maçta Alanyaspor’a 2-0 yenilen Fethiyespor, aynı takımla oynadığı ikinci karşılaşmayı Zafer Çil’in golüyle 1-0 kazandı. Turnuvadaki diğer rakibi Denizli Belediyesporla oynadığı ilk karşılaşmada 1-1 berabere kalan Fethiyespor, ikinci maçı da 2-0 kaybetmişti. Davraz kampının ardından sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Fethiyespor, teknik direktör Yıldırım Uran gözetiminde çalışmalarını arsalıksız sürdürüyor. Fethiyespor’un eski oyuncularından Emin Dinçer ile Gaziosmanpaşa’dan transfer edilen Hasan Altıparmak’ında katıldığı son idman yaklaşık 2 saat sürdü.


Çalışmalara devam eden lacivert beyazlı oyuncular, kondisyon çalışması yaparken, teknik direktör Yıldırım Uran, takımdaki son durum hakkında bilgiler verdi.
Yıldırım Uran, “Lig hazırlıklarını bundan sonra Fethiye’de sürdüreceğiz. Takım şu anda yüzde 60’lık kapasiteyle hazır durumda. Lige kadar kalan sürece amacımız bu oranı yüzde 70’lere çıkarmak. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Lige iyi başlamak istiyoruz ve bunun içinde çalışıyoruz. Taraftarlarımızın da ligin ilk maçında bizim yanımızda olup, bizi desteklemelerini istiyoruz. Şu ana kadar takımın iskeleti oluştu. Sahaya çıkacak ilk onbirde belli. Son rütuşları ligin başlamasına kadar yapacağız. Bundan sonra iyi bir oyunla bir üst ligi hedefliyoruz.” dedi.


Öte yandan Fethiyespor’un Pazar günü Nazilli Belediyespor’la hazırlık maçı oynayacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil cambel IP: 88.249.226.xxx Tarih : 17.09.2008 18:30:32

fethiye spora başarılar