18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor kamptan memnun

FETHİYESPOR KAMPINDA HER ŞEY YOLUNDA

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Mustafa Ferizcan, takımın Kemer’de geçirdiği ara dönem kampından memnun olduklarını ifade etti.

Fethiyespor, ara dönem kampı için 8 Ocak’ta gittiği Kemer’de çalışmalarını sürdürüyor. Kamp hakkında bilgiler veren Profesyonel Şube Sorumlusu Mustafa Ferizcan, “Antrenmanlar yoğun bir tempoda devam ediyor. Futbolcularımız arasında kamp ortamında arkadaşlık ve kaynaşma giderek artıyor” dedi. Ferizcan, takım Fethiye’den ayrılırken Kulüp Başkanı İsmail Öztürk’ün dile getirdiği transferlerin devam edeceği yönündeki açıklaması paralelinde bazı mevkilere takviye veya nokta transferlerin transferin son günü olan 1 Şubat’a kadar devam edebileceğini söyledi. Pazartesi günü oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Ispartaspor maçına Kazım, Serkan, İlker, Ali Gürsoy, Erhan, Ali Kemal, Zafer, Hakan Eser, Önder Yılmaz, Önder Dalkıran ve Mustafa Ümit’ten oluşan kadroyla çıktıklarını belirten Ferizcan, “Maçın ilerleyen bölümlerde Hakan Gedik, Bayram, Emrah, Fırat, Sabri ve denenmek için gelen Adem’i hocamız oyuna aldı. Golümüzü Adem attı. Ispartaspor maçı, eksiklerimizi görmemiz adına önemliydi. Yoksa kazanılması, kaybedilmesi önemli değil” şeklinde konuştu.

Kamp süresince bazı hazırlık karşılaşmaları oynamak için temasların devam ettiğini de belirten Mustafa Ferizcan, 2 karşılaşma daha oynamayı hedeflediklerini ifade etti.

Fethiyespor’un kampı, 17 Ocak’ta sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:16:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 23:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?