30
Mayıs
2024
Perşembe
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor teknik direktörü istifa etti

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda ikinci yarıya lider olarak başlayan, ancak üst üste 5 maçını farklı skorlarla kaybeden Fethiyespor'da teknik direktör Mustafa Ceviz görevinden istifa etti. 

"Üzerime düşeni yaptım. Onurumla istifa ediyorum" diyen teknik direktör Mustafa Ceviz, Alanyaspor, Turgutluspor, Afyon Karahisarspor, İzmirspor ve Marmaris Belediyespor karşılaşmalarından alınan mağlubiyetleri devre arasında İddia maçlarında takımın yorgun düşmesi, sakat oyuncular ve cezalı oyuncuların çok olmasına bağladı. Ceviz, "Yenilgilerin tüm sorumluluğunu üstüme alıyorum. Futbolcularım devre arasında 3 ayda oynayacakları maç kadar maçı 20 günde oynadı. Takım yorgun düştü" diye konuştu. 

Bu arada, teknik direktör Mustafa Ceviz'in görevinden ayrılmasını istemeyen futbolcular, hocalarıyla vedalaşmadı. Fethiyespor Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplanarak, Ceviz'in istifasını değerlendireceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 17:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALPARSLAN BİLGE IP: 78.187.38.xxx Tarih : 26.03.2008 18:30:29

Fethiyespora Mustafa ceviz gibi hocalar gelmiyor gitmemesi fethiyesporun menfaatine olcaktı,nitekimde böle oldu ve istifası kabul edilmedi tşk.ederiz mustafa hoca