24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor topbaşı yaptı

FETHİYESPOR ANTRENMANLARA BAŞLADI

Fethiyespor’da 2010-2011 sezonunun hazırlıkları başladı. 27 futbolcuyla çıkılan ilk çalışmada futbolcular düz koşu yaptılar.

Geçen sezonun son maçının ardından 56 günlük tatil yapan Fethiyesporlu futbolcular, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı’nın yeşil zemininde yaptıkları çalışmayla başladılar. Çalışmalar, 25 Temmuz’daki kampa kadar günde çift antrenmanla sürecek.

 

“MUHTEMEL KAMP YERİ: BOLU”

Altyapıdan ve denenmeye gelen bazı futbolcuların da katılımıyla toplam 27 futbolcuyla başlayan antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Erkan Sözeri, 25 Temmuz’da başlayacak kampın büyük olasılıkla Bolu’da olacağını söyledi. Transferde ince eleyip sık dokuduklarını özellikle belirten Erkan Sözeri, “Geçen sene devre arasında bir söz vermiştik: Fethiyespor’u layık olduğu yere getirecek, mücadele edecek bir takım oluşturacağımızı söylemiştik. Arkadaşlarımız, sağ olsunlar bu sözümüzü boşa çıkarmadılar. Bu sezon da hedefimiz aynı. Mücadele eden, zevk veren, kişiliğiyle, karakteriyle, oyuncu yapısıyla Fethiyespor’u iyi temsil eden bir takım oluşturma çabası içindeyiz” dedi.

 

KADRO, 25’E DÜŞECEK

Lacivert-beyazlı formayı bu sezon taşıyacak 24-25 kişilik kadronun kampta belirleneceğini dile getiren Sözeri, “Dolayısıyla hedefimizle ilgili konuşmayı orada yapacağım. Futbolcularıma yaptığım konuşmada Akhisar, Güngören ve Tavşanlı Linyit örneğini verdim. Üçü de Bank Asya’ya çıktı ve bunlar çok para harcamadan ama takım bütünlüğü içinde oldular. Önemli olan iyi takım yapmak. Kendi çapımızda insanları da fazla beklentiye sokmadan hedefe oynamayı istiyoruz. Geçen sene olduğu gibi son 4-5 ayda düşmemeye oynarken yaşadığımız sıkıntıyı biz biliyoruz. Geçen seneden ders alan iskelet kadromuzla bir daha inşallah o kötü günleri yaşamayıp, güzel ve hedefe oynayacağımız günleri yaşayacağımızı umuyoruz” diye konuştu.

FETHİYESPOR ANTRENMANLARA BAŞLADI
FETHİYESPOR ANTRENMANLARA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:24:05
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 19:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?