25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor’dan Murat Deniz’e cevap

ESKİ KAPTAN MURAT DENİZ’İN AÇIKLAMASINA FETHİYESPOR’DAN CEVAP

Fethiyespor Kulübü eski futbolcularından Murat Deniz’in yerel bir gazetede yayınlanan röportajıyla ilgili Fethiyespor Kulübü tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.

Fethiyespor eski kaptanlarından Murat Deniz’in yerel bir gazetede yayınlanan ve takımıyla icralık olduğu yönünde içeriğine sahip haberlerle ilgili Fethiyespor tarafından açıklama yapıldı.

 Yapılan açıklamada “07 Eylül 2010 tarihli yerel bir gazete yayınlanan röportajda Fethiyespor Kulübü ile ilgili bazı iddialar dile getirilmiş ve bunun üzerine de Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kamuoyunu dile getirilen konular hakkında bilgilendirmek adına bu basın açıklaması yapılmıştır. Röportajı veren Murat Deniz, 31 Mayıs 2007 ile 29 Ocak 2010 tarihleri arasında Fethiyespor’da futbol oynamış eski bir oyuncumuzdur. Murat Deniz 29 Ocak 2010 tarihinde 31 Mayıs 2011 tarihine kadar sözleşmesi olmasına rağmen tek taraflı fesih yaparak kulübümüzle olan sözleşmesini sona erdirmiştir. Murat Deniz verdiği beyanatta ‘Kamuoyu benim Fethiyespor’u dava ettiğim yönünde yanlış bilgilendiriliyor’ demiştir. ‘Benim Fethiyespor ile hiçbir sorunum yoktur’ demiştir. Ancak Murat Deniz 28.01.2010 tarihinde tek taraflı fesih yaparak Fethiyespor Kulübünden ayrılmış ve peşinden de bazı davalar açmıştır. 07.10.2009 tarihinde Fethiyespor ile Eyüpspor arasından oynana 2.Lig futbol müsabakasının 85.dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan ve gördüğü kırmızı kart sonrasında tribünlerde bulunan Fethiyespor taraftarlarına küfür eden Murat Deniz’e bu süreçten sonra, kulübümüz ve camiamız adına üzüntü verici bu tip beyanatlarda bulunması konusunda prim veren kişilere ve tüm Fethiyespor camiasına duyurulur” ifadelerine yer verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 12:58:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 13:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?