25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Fethiyespor’un Nijeryalı konukları

FETHİYESPOR’UN NİJERYALI KONUKLARI

Fethiyespor’un antrenmanında Nijerya’dan konuklar vardı. Çok uzaktan gelen konuklar, takıma Konya Şekerspor maçında başarılar dilediler.

Lacivert beyazlıların Pazar günü Konya Şekerspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren futbolculara Nijerya’dan başarılar dileği geldi.

Uluslararası Nijerya Türk Koleji’nde öğrenim gören Nijeryalı 7 öğrenci, öğretmenleri İsmail Girişken ile birlikte antrenmanı izledi. Antrenman öncesi öğrencilerden Bashir Abdullahi, grup adına Teknik Direktör Erkan Sözeri’ye çiçek vererek Konya Şekerspor maçında başarılar diledi. Bu jeste teşekkür eden Sözeri, günün anısı olarak kulübün flamasını verdi. Kolejde eğitim öğrencileri Umar Umar Bashir, Murtala Rafindali, Aminu Bello, Musa Damina, Suleimi Ahmad, Al-Amin Bugaje ve Bashir Abdullahi ile birlikte Türkçe pratik yapmak ve Türkiye’yi tanımak amacıyla yaklaşık 1 ay önce yurda giriş yaptıklarını belirten öğretmen İsmail Girişken, “Bu arkadaşlarımız lise birinci sınıf öğrencileri. İstanbul, Kayseri, Antalya’nın ardından Fethiye’ye geldik. Öğrencilerimiz, futbolu çok seviyorlar. Buradaki dostlarımız vasıtasıyla Fethiyespor’un idmanını izleyip onlara başarılar dilemek istedik” dedi. Saha kenarında bir süre top oynayan ve futbolcularımızla sohbet eden Nijeryalı öğrenciler, daha sonra antrenmanı izlediler. Futbolcular, antrenmanda Pazar günü kendi sahasında Konya Şekerspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına devam ettiler. Yöneticilerden Nurkaya Gündoğdu, Metin Sevinç ve Okan Uysal’ın da izlediği antrenmanda Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin yönettiği çift kalede futbolcularımızın hırslı ve istekli oyunu beğenildi.

FETHİYESPOR’UN NİJERYALI KONUKLARI
FETHİYESPOR’UN NİJERYALI KONUKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 13:25:01
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 17:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?