24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Genç işadamı ölü bulundu

FETHİYE'DE GENÇ İŞ ADAMI ÖLÜ BULUNDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde geceyi bir arkadaşında geçiren genç iş adamı öğle saatlerinde uyuduğu yatakta ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'de iş hayatını sürdüren Mehmet Taha Kocakaya (32) adlı genç iş adamı, dün akşam gittiği S.Y. adlı arkadaşının Deliktaş Mahallesi Yeşil Vadi Sitesi'nde bulunan evinde ölü olarak bulundu. Genç iş adamını son gören kişi olan arkadaşı sabah işe gittiği sırada arkadaşının uyuduğunu anlattı. Öğleye doğru genç iş adamının telefonlarına ulaşamayan arkadaşları ve ailesi önce durumu karakola bildirdiler. Ailenin daha sonra yaptığı araştırmalarda ise genç iş adamı Mehmet Taha Kocakaya'nın S.Y. adlı arkadaşında geceyi geçirdiği ve burada kaldığı öğrenildi.

Ev sahibi S.Y.'ye ulaşan aile, çalıştığı otele giderek evin anahtarını aldı ve eve girdi. Burada Mehmet Taha Kocakaya'nın cenazesiyle karşılaşan ailesi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede genç iş adamının vücudunda darp ve yara izine rastlanmadı. Yapılan incelemenin ardından Kocakaya'nın cesedi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gençi iş adamının kesin ölüm nedeni yapılan otopsiden sonra netleşecek.

Öte yandan evin önünde bulunan genç iş adamına ait otomobilde de inceleme yapıldı. 1 yıl önce eşinden boşandığı ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilen iş adamının sevenleri acı haberle yıkıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 20:45:03
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 23:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?