20
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Genç sporcular hünerlerini sergiledi

Fethiye’nin Ölüdeniz Belde Belediyesi tarafından düzenlenen “Ölüdeniz Belediyesi 2. Jimnastik Şenlikleri” başladı. Geçen yıl birincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilmek istenen “Ölüdeniz Belediyesi 2. Jimnastik Şenlikleri” Fethiye Kapalı Spor Salonu’nda devam ediliyor.


Sabah saatlerinde açılış töreni ve sporcuların geçiş töreni ile başlayan şenliklerde konuşan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Ölüdeniz Belediyesi olarak jimnastik şenliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Umarım buraya gelen sporcularımız ve kulüp yöneticilerimiz, bu organizasyondan memnun kalırlar. Eğitim ve spor birbirlerini tamamlayan unsurlar. Spor yapan öğrencilerin başarılı oldukları herkes tarafından biliniyor. Katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Şenliklere İstanbul, Ankara, Adana, Konya, Hatay, Isparta ve Muğla’dan katılan takımlar, sundukları gösteriler ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Minik jimnastikçilerde sundukları gösteriler ile izleyenlerden bol bol alkış aldılar. Aerobik, artistik, ritmik, trambolin ve jimnastik dalında başarılı gösteriler sunan sporcular göz doldurdu. Aileler gösteri öncesi çocuklarına destek verirken, şenliğe katılan sporcular izleyenlere güzel bir gösteri sunabilmek için bütün hünerlerini sergilediler. Organizasyonda amacın jimnastik sporunu sevdirmek ve tanıtmak olduğu ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 15:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?