27
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Gündüz döşediler gece çaldılar!

GÜNDÜZ DÖŞEDİLER GECE ÇALDILAR

Fethiye’de Türk Telekom’a ait kabloları çalıp yakarken suçüstü yakalanan 3 kişiden ikisinin taşeron bir firmada çalışıp Türk Telekom adına kablo döşedikleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, son günlerde Fethiye’nin Eşen Beldesi ile Bayır ve Çaltıözü köylerinde artan kablo hırsızlıkları Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığını harekete geçirdi. Bölgede incelemelerini sıklaştıran ve halk arasında istihbarat çalışması yapan jandarma ekipleri, kabloları çalan ve içerisindeki bakır telleri çıkartarak eriten 3 kişiyi tespit etti. Bu kişileri takip eden jandarma ekipleri Bozyer köyü Kargacık Deresi yakınlarında bir depoya baskın yaptı. Baskında Türk Telekom’a ait kabloları çalarak burada erittikleri belirlenen Candan Y.(29), Halil D.(29) ve Barış E.(29) ile Türk Telekom’a ait kablolar ve 550 kilogram eritilmiş bakır tel ele geçirildi.

Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan Halil D. Ve Barış E.’nin Türk Telekom adına taşeron olarak çalışan ve hat kablolarını döşeyen bir firmada çalıştıkları öğrenildi. Gündüz döşedikleri telefon hat kablolarını gece çalarak hem kendilerine iş yaratan hem de çaldıkları bakır telleri satarak para kazanan zanlılar Fethiye Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildiler. Adliyede hakim karşısına çıkartılan zanlıların tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDÜZ DÖŞEDİLER GECE ÇALDILAR
GÜNDÜZ DÖŞEDİLER GECE ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 13:31:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 14:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?