22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Hastane odasında nikah

Fethiye İlçesi'nde ortopedi teknisyeni genç kız, eşiyle hayatını görev yaptığı hastanenin muayenehanesinde düzenlenen törenle birleştirdi. 

Ortopedi teknisyeni Zübeyde Zühal Ateş (24) ve matematik öğretmeni Ferhat Eryıldız (25), hayatlarını genç kızın görev yaptığı Özel Letoon Hastanesi'nde dün yapılan nikah töreniyle birleştirdi. Hastane personelinin de katıldığı törende nikahı Fethiye İlçe Nüfus Müdürü Yener Sargıncı kıyarken, genç çiftin şahitliklerini hastane Başhekimi Uzman Dr. Recep Burhanoğlu ve Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Osman Kurtuluş yaptı. 

Zübeyde Zühel Ateş, eşinin Fethiye dışında çalıştığını ve sadece nikah için Fethiye'ye geldiğini, ancak iş yoğunluğu sebebiyle kendisinin izin alamadığını belirterek, "Başhekimizle konuştuk. O da mesai saatinin bitimine doğru sade bir nikah yapmamıza izin verdi. Biz de bu mutluğumuzu mesai arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Düğün için yaz mevsimini bekliyoruz. Ancak eşimin Fethiye'ye tayininin çıkması için bu nikahın yapılması gerekiyordu" dedi. 

Damat Ferhat Eryıldız ise, eşinin iş yoğunluğu sebebiyle hastanede görev yaptığı muayenehanede nikah kıyılması fikrine karşı çıkmadığını ve mutlu olduğunu söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 18:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül IP: 212.175.112.xxx Tarih : 18.12.2007 09:50:05

bravo tebrikler aşk budur işte