18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

İngiliz gelin Türkiye'de çok mutlu

Fethiye’ye tatil için geldiğinde tanıştıktan sonra 4 yıl bekleyen Felicity Jane Wagg ile Aykut Filiz, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Yat Resttorant’ta Nüfus Müdürü Yener Sargıncı tarafından kıyılan nikah ile hayatlarını birleştiren Felicity Jane Wagg ile Aykut Filiz isimli genç çiftin nikah törenine, gelin ve damadın yakın dostları katıldı. Nikah töreni sonrası Fethiye Körfezi’nde yapılan havai fişek gösterisi ilgiyle izlendi.

Türk örf ve adetlerini İngiliz geline öğrettikten sonra evlenme kararı verdiğini, onu ilk gördüğünde aşık olduğunu söyleyen Aykut Filiz, "Kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum. Felicity ile 4 yıl önce ailesi ile bara geldiğinde tanışmıştık ve onu ilk gördüğümde aşık oldum. İki hafta boyunca, ona olan sevgimi söyleyemedim daha sonra dayanamadım söyledim ve o da bana karşı olan hislerini söyledi. Çok mutluyum. 4 yıldır birlikteyiz, ailelerimiz çok güzel anlaşıyor ve evliliğimize çok sıcak bakıyor. Ayrıca kendi isteği üzerine ona Türk örf ve adetlerini öğrettim. Kendisi zaten müslüman olmak istiyor" dedi.

Felicity Jane Wagg ise "Ben şu an dünyanın en şanslı geliniyim. Türkiye’ye tatile geldiğimizde 19 yaşındaydım. Fethiye’ye tatile geldiğimizde hiç aşık olmak gibi bir düşüncem yoktu. Zaten sık sık Türkiye’ye geliyorum ve çok mutluyum. Aykut bana tüm Türk ve gelenek göreneklerini öğretti. Türkiye’de yaşamayı düşüyoruz ve ben müslüman olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 16:04:05
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 15:48:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?