22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

İngilizler karnaval düzenleyecek

Fethiye'ye yerleşen ve Fethiye'yi ikinci vatan olarak benimseyen İngilizler ünlü Çalış Plajı'nda karnaval düzenleyecek. En güzel güneş batımı, kuş cenneti, ilk caretta caretta kaplumbağaları izleme merkezine sahip Çalış Plajı'nda düzenlenecek karnaval öncesi Sultans Aqua Park'ta tanıtım kokteyli düzenlendi.

7 Haziran 2008 de düzenlenecek uluslararası katılımın beklendiği Çalış Karnavalı komite başkanlığı Türk İngiliz dostluğuna uygun olarak İngiliz Peter Clark ve Çalış Esnafı Hüseyin Talaş tarafından üstlenildi. Çalış Karnavalı tanıtım toplantısına Türklerden çok İngilizlerin katılmaları, şenliğe özel kıyafet ve tişörtleri taşımaları dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 13:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin talaş IP: 88.244.117.xxx Tarih : 24.08.2007 21:25:21
çalış şenliği çalış bölgesinde yaşayan ingiliz ve çalış turizm tanıtma derneği taraffından organize edilmektedir bunun için sadece ingilizler şenlik düzenliyor şeklindeki haberinizi düzeltmenizi benimle ilgili çalış esnafı ibaresini çalış turizm tanıtma derneği yönetim kurulu üyesi hüseyin talaş şeklinde tekrar etmenizi rica ediyorum çünkü kanunen dernek çalışmaları olmadan ingiliz vatandaşlarının şuhaliyle şenlik düzenlemeleri mümkün değildir