20
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

İş adamına tek kurşunla infaz

Fethiye’de reklam ajansı sahibi olan iş adamı, boğazına tek el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye’de reklam ajansı sahibi olan ve kamu kuruluşlarının yayın işlerini yürüten Enver Karadağ (47), sabah saat 08.30 sıralarında boğazına tek el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Fethiye’nin Boncuklu Koyu sahilinde avlanan balıkçıların bulduğu ve jandarmaya haber verdiği olay sonrası, jandarma ekipleri ceset ve çevresinde geniş çaplı araştırma yaptılar. Yapılan araştırmada ölen işadamı Karadağ’ın yanındaki bazı kişilerle birlikte alkol almak için Boncuklu Koyu’na geldiği belirlendi.

Cesedin etrafında bulunan alkol şişeleri ve otomobil tekerlek izleri de ölen işadamının burada vurularak ölüme terk edildiği izlenimini uyandırdı. Koy içerisinde ve ceset üzerinde uzun süre inceleme yapan jandarma kriminal ekibi, tekneyle denizde de uzun aramalar yaptı. Ölen işadamının cesedi jandarma ekiplerinin olay yerin incelemesini tamamlamasının ardından otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken jandarma, gördü tanıklarının ifadesi doğrultusunda dün akşam işadamı Enver Karadağ’ın cipinde görülen iki kişinin peşine düştü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 20:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?