19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Jandarmanın hırsız nöbeti

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde son günlerde artan hırsızlık olayları nedeniyle dağlarda dürbünlerle nöbet tutan jandarma ekipleri, hırsızları son işlerinden hemen sonra kaçarken yakaladı.

Edinilen bilgiye göre; son günlerde Ölüdeniz’e tatil için gelen vatandaşların araçlarının camları kırılarak içerisinde bulunan malzemeler çalınmaya başlandı. Tatilcilerin park halindeki arabalarına dadanan oto fareleri işi o kadar abarttılar ki jandarmaya gelen hırsızlık ihbarları artmaya başladı.

Bunun üzerine Ölüdeniz lagününü çevreleyen dağlarda dürbünlerle nöbet tutmaya başlayan jandarma ekipleri, günler süren takipleri sonucu bugün iki hırsızı yakaladılar. Bugün öğle saatlerine kadar lagün çevresinde gözetleme yapmaya devam eden jandarma ekipleri, bu sırada iki vatandaşın daha hırsızlık şikayetiyle karakola gelmesi üzerine harekete geçtiler.

Yapılan çalışmalar neticesinde iki kişinin peşine düşen jandarma, Abdülkadir Özkan ve Hüseyin B’yi 35 AG 0838 plakalı panelvan araçla kaçmaya çalışırken yakaladı. Ölüdeniz çıkışında birden jandarma arabalarıyla etrafları sarılan zanlılar neye uğradıklarını şaşırdılar. Zanlıların arabasında yapılan aramalarda çaldıkları eşyaların yanı sıra bayan çantaları da bulundu. Daha öncede 20 ye yakın sabıkası bulunan iki zanlının tanınmamak için tatilciler gibi giyindikleri anlaşıldı.

Yakalanan zanlılar Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 14:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?