26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Kare kare kaza anı!

JANDARMANIN KAZADAN KURTULDUĞU AN

Fethiye’de kadın sürücünün kullandığı otomobilin ıslak yolda kayarak ters dönmesi kare kare fotoğraflandı. Kayan otomobilin üzerlerine gittiği jandarma görevlileri ise yol kenarındaki bariyerlere çıkarak kurtuldular.

Fethiye’de aralıklarla süren yağmur sonrası birbiri ardına trafik kazaları meydana gelirken, bir bayan sürücüsünün otomobilinin kontrolünü kaybederek ıslak yolda kayması fotoğraf makineleri tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabah saatlerinde Taşyaka Mahallesi çıkışında meydana gelen olayda kadın sürücünün kullandığı 48 GB 758 plakalı otomobil yağmur sonrası kayganlaşan yolda savruldu. Sürücüsünün panikleyerek frene basmasıyla kendi etrafında 180 derece dönen otomobil önce geldiği yöne daha sonra tekrar tersi yöne döndü. Bu sırada otomobilin kaydığı yönde bulunan iki jandarma görevlisi otomobilin altında kalmamak için yol kenarındaki bariyerlere tırmandılar.

Arka tekerleklerinin yol kenarında bulunan bankete girmesiyle durabilen otomobildeki kadın sürücü ve küçük oğlu büyük panik yaşadılar. Bir süre olayın şokunu üzerinden atamayan kadın sürücü jandarma tarafından sakinleştirildikten sonra yoluna devam etti.

JANDARMANIN KAZADAN KURTULDUĞU AN
JANDARMANIN KAZADAN KURTULDUĞU AN
JANDARMANIN KAZADAN KURTULDUĞU AN
JANDARMANIN KAZADAN KURTULDUĞU AN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 12:38:03
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 13:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?