17
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Kayacık Okulu eğitime başladı

Muğla’nın Ölüdeniz İlçe Belediyesi ile Nicolos grup tarafından restore edilen Kayacık İlköğretim Okulu, dün düzenlenen törenle eğitim ve öğretime açıldı. Açılışa, Fethiye Kaymakamı Hasan Karakaş ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz katıldı. Kayacık İlköğretim Okulu Müdürü Ali Şahin’in açılış konuşmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, Kayacık Muhtarı Ahmet Güzel yaptığı konuşmada, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’a ve okulun restoresinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhtar Ahmet Güzel, okula yardımlarından dolayı Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’a bir koç hediye etti. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, "Yapılan çalışmanın bir örnek teşkil etmesini istiyorum. Bu bölgeden para kazanan bütün otellerin, turizmcilerin ve iş adamları bir kardeş okul seçerek restore etmelerini istiyorum. Eğer her işletme bir okul seçtiği takdirde, bölgede bir tek kötü durumda okul kalmaz. Bunu başarmak hiçte zor değil, önemli olan bu işe gönül vermek" dedi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ın bu konuşmasının ardından öğrenciler tarafından Başkan Keramettin Yılmaz ve Kaymakam Hasan Karakaş’a çiçek takdim edildi. Açılış töreninde konuşan Kaymakam Hasan Karakaş, "İyi eğitim ve öğrenim için öğrencilerin bulundukları ortamında iyi ve güzel olmalıdır. Yapılan restore çalışması ile bu yerine getirilmiştir" diye konuştu.

Kaymakam Hasan Karakaş’ın konuşmasından sonra Kayacık İlköğretim Okulu yeni yüzü ve yeni çehresi ile hizmete açılırken öğrenciler için toplanan yardım paketlerinden çıkan silgi, kalemtıraş, iletki, çanta ve defter dağıtıldı.

fethiye
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 15:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?