18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Kaymakam için kazandı!

KARDEŞİNİ ÖLÜME GÖTÜREN SINAVI KAYMAKAM OLMAK İÇİN KAZANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, dershaneye olan borç nedeniyle bunalıma girerek intihar eden Soner Semih Sipahi'nin ağabeyi Samet Sipahi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı.

Fethiye'de dershaneye olan borç nedeniyle annesinin cezaevine girmesine dayanamayarak 2 Nisan gecesi intihar eden Soner Semih Sipahi'nin ağabeyi Samet Sipahi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne yerleşti. Sınavı kazanmak için annesine ve kardeşine söz veren ve bu sözünü yerine getiren Samet Sipahi, yerleştiği fakülteden mezun olduktan sonra kaymakam olabilecek. Samet Sipahi, kardeşine verdiği sözü yerine getirerek sınavı kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Fethiye'de yaşayan 5 çocuk annesi Emine Sipahi (50), üniversiteye hazırlık için dershaneye gönderdiği büyük oğlu Samet'in (20) dershane borcunu ödeyemediği için cezaevine girmişti. Faiziyle birlikte 5 bin lira olan 1400 liralık borç için annesinin cezaevine girmesine dayanamayan Semih Sipahi (18), kendini asarak intihar etmişti. Emine Sipahi oğlu öldükten sonra dershanenin alacağından vazgeçmesi üzerine hapisten çıkmıştı.

KARDEŞİNİ ÖLÜME GÖTÜREN SINAVI KAYMAKAM OLMAK İÇİN KAZANDI
KARDEŞİNİ ÖLÜME GÖTÜREN SINAVI KAYMAKAM OLMAK İÇİN KAZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 15:51:04
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?