16
Haziran
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

'Keşhaneler imaj kaybettiriyor'

Fethiye'de önceki gün yaşanan bar cinayetiyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Behçet Saatcı "Kimseye Fethiye'nin imajını zedeleyemez. Keşhanelerin imajımıza zarar vermesine izin vermeyiz" dedi.

Önceki gün merkez Süleyman Demirel Caddesi üzerindeki barda meydana gelen silahlı kavgayla ilgili konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Son bir buçuk yılda Fethiye'de bar ve pavyonlardan kaynaklanan bir sürü sorun yaşandı. Bu Fethiye'nin yükseltmeye çalıştığımız imajına zarar veriyor. Toplumsal barışı ve Fethiye'nin dışarıdaki tanıtımını rencide ediyor. Bununla ilgili bize resmi evrak ulaştığı gün bu tip yerlerin kapatılması ile ilgili Fethiye Belediyesi kararlığını sürdürecektir” diye konuştu.

Bu tip olayların Fethiye'nin dışarıdaki tanıtımını olumsuz etkilediğini kaydeden Başkan Saatcı, bu konuyla ilgili sorumlu kişi ve kurumların görevini yapmasını istedi. Bu tip yerlerin kapatılması ve yenilerinin açılmaması gerektiğini dile getiren Saatcı, kimsenin Fethiye'nin imajını zedelemeye hakkı olmadığını söyledi.

Saatcı, şunları söyledi: “Fethiye imaj düzeltmeye çalışırken, böyle birkaç keşhaneden dolayı Fethiye imaj kaybediyor. Bununla ilgili sorumlu herkesin bir an önce görevini yapması ve bu tip yerlerin kapanması ve açılmaması gerekiyor. Son bir buçuk yılda Fethiye'de bar ve pavyonlardan kaynaklanan bir sürü sorun yaşanmakta. Bu Fethiye'nin yükseltmeye çalıştığımız imajına zarar veriyor. Toplumsal barışı ve Fethiye'nin dışarıdaki tanıtımını rencide ediyor. Bununla ilgili bize resmi evrak ulaştığı gün bu tip yerlerin kapatılması ile ilgili Fethiye Belediyesi kararlığını sürdürecektir. Fethiye'nin imajını zedelemeye kimsenin hakkı yok” diyerek “Şu ana kadar hiçbir kurumun sorumluluk alanına girmedik. Yasaların çizdiği çerçeve içinde faaliyetlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Emniyetin kapatma tutanağı ile ilgili yazı elimize ulaştığı zaman biz gerekeni yaparız. Kimsenin kimseyi rahatsız etme yada Fethiye'nin adını yanlış işlerle lekelemeye hakkı yok. Bunun rızkla yada para kazanmayla ilgisi yok. Oradan kazanılan paranın hayrı olmaz”

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 14:26:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?