25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Konferansa büyük ilgi

FETHİYE GENÇLİK MECLİSİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Fethiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Kendi Hayatınızın Lideri Olun” adlı konferans büyük ilgi gördü.

Fethiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Kendi Hayatınızın Lideri Olun” adlı konferansa Türkiye Uğur Böcekleri Projesi Akdeniz Bölge Başkanı Fatih Özmen konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Özmen, bu tür çalışmalar ile Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 60 bin kişiye ulaştıklarını söyledi.

Fethiye Gençlik Meclisi tarafından organize edilen konferansın açılış konuşmasını Fethiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zekiye Arık yaptı.

Arık konuşmasında “Fethiye Gençlik Meclisi olarak bu güne kadar birçok etkinliğin altına imzamızı atmış bulunmaktayız. Halkımızdan ilgi ve istekler geldikçe bu tür etkinliklerimizin devamını getireceğiz. Bu günkü programımızın amacı insanlarımızın kendine olan özgüvenini arttırmak, kendi hayatlarının lideri olabileceklerine inandırmaktır. Bu çalışmamıza bizlere bilgi vermek amacıyla aramızda bulunan Türkiye Uğur böcekleri Projesi Akdeniz Bölge Başkanı Fatih Özmen’e bizleri kırmayıp geldiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık bir saat süren konferansta Fatih Özmen “Türkiye Uğur Böcekleri Projesi 2004 yılında başlatılan, amacı hoşgörü, dürüstlük, yurt sevgisi, girişimcilik ve iş kalitesi değerlerini yaşatmak ve seminerler aracılığıyla bilgiyi yaymak olan gönüllü bir sosyal sorumluluk projesidir. Değerlerimizin eşliğinde gönüllü çalışmalarımızla Türkiye’nin dört bir yanında birçok ile bir çok ilçeye, çocuk yuvalarına, yetiştirme yurtlarına, ceza infaz kurumlarına; ilköğretim, lise ve üniversitelere, sivil toplum kuruluşlarına gönüllü uğur böceklerimizle seminerler vermeye gidiyoruz” dedi.

FETHİYE GENÇLİK MECLİSİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:55:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?