19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Köpek kediye annelik yapıyor

Fethiye'de kediye annelik yapan köpek, görenleri şaşırtıyor.
Tersane işletmecisi Cengiz Balaban'a ait Boncuk adlı köpek, aynı evde yaşayan Sarı Saçak adlı kediye hem annelik yapıyor, hem de oyun arkadaşlığı. Boncuk'un hiç yavrusu olmadığı için Sarı Saçak'a annelik yaptığını belirten Cengiz Balaban, "Boncuk tersanede sürekli benim yanımda duruyor. Hiç yavrusu olmadığı için de burada bulunan kedi yavrularını yanına alıp onlarla oynuyordu. Bir gün kedi yavrularından birini emzirdiğini fark ettik. Biz de bu yavruya Sarı Saçak adını vererek eve getirdik. Burada beraber yaşıyorlar.

Görenler duruma çok şaşırıyor. Kedi ve köpeğin bu dostluğu insanlara örnek" dedi. Sarı Saçak ve Boncuk'un diğer oyun arkadaşları olan evin küçük kızı 6 yaşındaki Filiz ise, "Birlikte oyunlar oynuyoruz ve çok eğleniyoruz. En çok sevdiğimiz oyun, ip yakalamaca. Boncuk ile Sarı Saçak'ın dostluğunu arkadaşlarıma da gösteriyorum, onlar da şaşırıyorlar" diye konuştu.


Sabah evden ayrılırken ve akşam eve geldiğinde Sarı Saçak'ı emziren Boncuk, daha sonra da onunla oyunlar oynayarak yorgunluk atıyor. Balaban ailesinin neşesi olan ikili, geceleri de birlikte uyuyor.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 22:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?