19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Mesire yerleri masaya yatırıldı

MESİRE YERLERİ MASAYA YATIRILDI

Orman Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığınca düzenlenen “Mesire Yerleri Uygulamaları ile Sorun ve Çözüm Önerileri” konulu toplantı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılıyor. Genel Müdürlüğün ilgili Dairelerden konunun uzmanları ile Bölge Müdürlüklerinden Bölge Müdür Yardımcıları ve Plan Proje Şube Müdürlerinin katıldığı toplantı 3 gün sürecek.

Fethiye Orient Hotelde gerçekleştirilen toplantının açılışlına Orman Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Abdullah Büber ve Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın yaptı. Bölge Müdürü Aydın, Eğitim Daire Başkanlığının Mesire yerleriyle ilgili böyle bir toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bölge Müdürü İbrahim Aydın, mesire yerleriyle ilgili her türlü konunun bu toplantıda konuşulup kafalardaki soru işaretlerinin giderileceğini kaydetti.

Eğitim Daire Başkanı Abdullah Büber ise açılışta yaptığı konuşmada, ilkini geçen yıl Kuşadası’nda yaptıkları mesire yerleriyle ilgili seminerin ikincisini Fethiye’de yaptıklarını belirterek, “Bu sefer eğitim semineri formatından daha çok toplantı havasında olmasını istedik. Mesire yerleriyle ilgili yaşadığımız her türlü sorunu ve çözüm önerilerini bu toplantıda konuşacağız. Aslında seminerimize Genel Müdür Yardımcımız İsmail Belen de katılacaktı. Kendilerini yoğun programı nedeniyle Fethiye’de bizlerle birlikte olamadı” dedi.

73 Kent Ormanı kurduk

Orman Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Abdullah Büber, “56 il merkezi ve 17 büyük ilçe merkezinde ‘Kent Ormanı’ kurduk. Bunu 81 il merkezimizde oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanında Binin üzerinde Mesire Alanı oluşturduk. Küreselleşen dünyayla birlikte ormancılığın kavramı da değişiyor. Ormanlar artık sadece bizim değil, tüm dünya insanlığının ortak malı. Ürettiği oksijeni ortak tüketiyoruz. Biz de orman teşkilatı olarak insanlarımızın ormanlarımızdan daha fazla faydalanabilmeleri için çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.

Şube Müdürleri Hüseyin Sop, Ayvaz Başbozkurt, Alper Tolga Aslan ve Başmüfettiş İkram Bilgin 3 gün sürecek toplantıda konuyla ilgili teknik bilgiler verecek. Fethiye Orient Otelde yapılan toplantı 30 Nisan 2010 Cuma günü sona erecek.

MESİRE YERLERİ MASAYA YATIRILDI
MESİRE YERLERİ MASAYA YATIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 10:03:01
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 18:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?