25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Milletvekili adayı olmayacağım!

AK PARTİ FETHİYE İLÇE BAŞKANI TÜRKAN “MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAYACAĞIM”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan kesinlikle milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

Fethiye’de en çok başkan değiştiren ilçe teşkilatı olan AK Parti ilçe Teşkilatı’nda, Başkan Mustafa Ali Türkan ilçe başkanlığını son güne kadar devam ettireceğini belirtti.

Yerel seçimlerde İlçe Başkanı olan Mustafa Ali Türkan ilçe başkanlığı görevinin bitiş süresinin genel seçimlerinden sonraya sarktığını ve genel seçimlerde de ilçe başkanı olarak görev yapacağını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan bir soru üzerine “AK Parti bilindiği gibi birçok ilçe başkanı değiştirdi. Hepsi Fethiye için hizmet etme bilincini taşıdılar. Bu görev son olarak bize nasip oldu. Fethiye için en iyisini yapmaya yönetim kurulu arkadaşlarımla devam ediyoruz. Fethiye’ye kalıcı işler yapmak için kolları sıvadık. Bunlar için birçok yol katettik ve etmeye devam edeceğiz. Yerel seçimlerden önce bir söz söylemiştim. Ben ilçe başkanlığının son gününe kadar devam edeceğim demiştim. Yine bu sözümden dönmüş değilim. Ben görevimi son güne kadar sürdürmeyi planlıyorum. Allah sağlık sıhhat verirse bunu da yapacağım. Bu görev verildiyse sonuna kadar gideceğim. Benim siyasetten bir beklentim yok. İlçe Başkanlığı görev süremin bitişi genel seçimlerden sonra. Bu yüzden açıkça söylüyorum ki ben milletvekili adayı değilim. Fethiye için çalışmaya devam edeceğim. Herkes inansın ki AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı çok kısıtlı imkanlarla Fethiye’nin iktidardan yararlanması için gece gündüz çalışmaya devam etmektedir. Bunda partililerimizin, yönetim kurulu arkadaşlarımızın, milletvekillerimizin çok büyük payı vardır. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 13:12:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 13:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?