17
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Muğla: Türkiye 5.'si oldular

Kürek takımının sporcularını makamında Kabul eden Fethiye Belediye Başkanı Behcet Saatcı, sporcuları tebrik etti. Saatcı, sporcular için hazırlattığı özel pasta ile sporcuları kutladı.

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı’nın sporcularının kısa sürede büyük başarılara imza attığını belirten Belediye Başkanı Behçet Saatçi, "Fethiye Belediyespor Kürek Takımı en son yapılan Gençler Kürek Türkiye Şampiyonasında da 18 takım içerisinde 5. olarak ilçemizin gururu oldular. Yarışmada yılların takımları olan Fenerbahçe, Galatasaray, ODTÜ, gibi takımlar arasında büyük bir yol kat ederek ilk 5’e girmişlerdir. Bu şunu gösteriyor bu çocuklara verdiğimiz her şeyin karşılığını fazlası ile alıyoruz. Sporcuları tebrik ediyor ve onlara sonuna kadar destek olacağız" dedi.


14-15 Ağustos 2004 tarihinde Sapanca’ da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları’nda 1 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük, 2 dördüncülük, 3 beşincilik elde eden ve takım halinde 4 altın, 5 gümüş, 4 bronz madalya dereceye giren Fethiye Beledispor Kürek Takımı, Türkiye beşincisi oldu.

iha-muğla
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2004 Çarşamba 12:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?