18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Murat Kekilli, hayranlarını kızdırdı

Fethiye’ye konser vermek üzere gelen rock müzik sanatçısı Murat Kekilli ve Türk halk müziği sanatçısı Muzaffer Özdemir’in, katılımın az olması nedeniyle sahneye çıkmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Saat 20.00’de başlayacak olan konseri saat 22.30’a kadar bekleyen vatandaşlar, konserin iptal edilmesine tepki göstererek konser girişinde biletleri yırtarak sanatçıları protesto etti.

Çoğunluğun gençlerden oluştuğu konserde, gençler haftalardır harçlıklarını biriktirdiklerini belirterek, organizatör ve sanatçılara tepki gösterdi.Konserin başlamamasına tepki gösteren vatandaşlar, sanatçıları dinleyemedikleri için dava açacaklarını söyledi.

Konser alanını organizasyon yetkililerin terk etmesinin ardından olayların büyümemesi için Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ekipler, "Şu dakikadan itibaren yapabilecek bir şey yok. Organizatörlere bizler de ulaşamıyoruz. Elinizdeki biletlerin ücretini geri alamıyorsanız gerekli güvenlik birimlerine müracaat ederek şikayetçi olabilirsiniz" diyerek vatandaşların konser alanından dağılmasını sağladı.

Konser öncesi Murat Kekilli ise "Konsere başlamak için organizatörümü bekliyorum. Ben seyircilerimle buluşmayı çok arzu ediyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 17:00:48
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 16:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?