25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Ölüdenizli boksörler şampiyonaya hazır

Ölüdeniz Belediyespor Kulübü boksörü ve Fethiye Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Mustafa Can Aban, Oğuz Kafia ve Kaan Sevinç Liselerarası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecekler.

Antrenör Evren Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ölüdeniz Belediyespor Kulübü boksörleri, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve Liselerarası Türkiye Boks Şampiyonası için hazır olduklarını söylediler. Kendilerine güvendiklerini ve başarılı bir sonuç ile Fethiye’ye döneceklerini söyleyen boksörler Mustafa Can Aban, Kaan Sevinç ve Oğuz Kafia hedef yükselterek, Türkiye Şampiyonasının ardından Avrupa Öğrenciler Şampiyonası’na katılmak istediklerini belirttiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ölüdeniz Belediyespor Boks Kulübü Antrenörü Evren Arslan, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Liselerarası Türkiye Boks Şampiyonası’nda kulüp sporcularımız ve aynı zamanda Fethiye Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri olan Mustafa Can Aban, Oğuz Kafia ve Kaan Sevinç, bu organizasyonda Muğla’yı temsil edecek. Sporcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Bu şampiyondan başarılı bir sonuç ile döneceklerine inanıyorum” dedi. Liselerarası Türkiye Boks Şampiyonası’nda başarılı olan sporcuların daha sonra Çankırı’da kampa girerek Avrupa Öğrenciler Şampiyonası için hazırlık yapacakları öğrenildi. Kamp sonrası sporcular Rusya’nın Anapa kentinde 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonada ülkeleri için ter dökecekler.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 12:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?