24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Ömer Tümtürk vefat etti!

FETHİYE’NİN TANINMIŞ SİMALARINDAN ÖMER TÜMTÜRK 78 YAŞINDA VEFAT ETTİ

Fethiye’nin tanınmış simalarından ve 1958 yılından bu yana Fethiye’de esnaflık yapan işadamı Ömer Tümtürk, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Fethiye Esnaf Kefalet Kooperatifi kurucularından ve halen faal ortağı olan Ömer Tümtürk’ün cenazesi, Saruhan Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi. Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin kurucu üyelerinden olan, 1983 – 1989 yıllarında başkanlığını yapan Ömer Tümtürk, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Kıraathane işletmeciliğinin yanı sıra Fethiye Belediye Meclis Üyeliği, derneklerde başkanlık ve başkan yardımcılığı yapan ve Fethiye’nin sevilen simaları arasına giren Tümtürk’ün ölümü büyük üzüntü yarattı.

1 oğlu olan Ömer Tümtürk’ün 2 yıl önce eşini kaybettiği, kendisinin de akciğerlerinden rahatsız olduğu ve bir süredir hastalık nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Evinde vefat eden Ömer Tümtürk’ün Saruhan Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda seveni katılırken, cenazesi Taşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

FETHİYE’NİN TANINMIŞ SİMALARINDAN ÖMER TÜMTÜRK 78 YAŞINDA VEFAT ETTİ
FETHİYE’NİN TANINMIŞ SİMALARINDAN ÖMER TÜMTÜRK 78 YAŞINDA VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 12:34:01
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 12:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?