18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Otobüs yolcularıyla haczedildi

Fethiye’nin Çiftlik Belediyesine 15 gün içinde ikinci kez haciz geldi. İkinci hacizde belediyeye ait tek toplu ulaşım aracı olan otobüs içindeki yolcularla beraber haczedildi.

Çiftlik Beldesi Belediyesi’nde çalışan iki işçi bir süre önce alacakları olan 17 bin Lirayı tahsil etmek için belediyenin tek toplu taşıma aracı olan yolcu otobüsünü haczettirmişlerdi. Yapılan görüşmeler ve verilen teminatlar sonrası hacizden kurtarılan yolcu otobüsü, işçilerin alacağı ödenmediği için tekrar haczedildi.

Köprübaşı mevkiinde içerisindeki yolcuları Çiftlik Beldesi’ne götürmek için ilerlerken durdurulan yolcu otobüsü burada haczedildi. İçerisindeki yolcular aşağı indirilen otobüs otoparka çekildi.

29 Mart seçimlerinden sonra ekonomik anlamda ciddi sıkıntı içerisinde olduğu öğrenilen Çiftlik Belediyesi görevlileri, akşam saatlerinde otoparka gelerek otobüsü geri aldılar. İşlemler sonrası süre kazanılarak geri alınan otobüsün belediyeye yediemin olarak verildiği öğrenildi.

Belediye otobüsünü haczettiren kişilerin ise Belediyede işçi olarak çalışan Burcu ve Murat Çamlıca isimli iki vatandaş oldukları öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 15:16:41
Güncelleme :1 Ekim 2009 Perşembe 15:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?