18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Puan kayıplarını telafi edeceğiz

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ;

Konya Torku Şekerspor ile hafta sonu oynan karşılaşmada 3-0 mağlup olan Fethiyespor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri; puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi.

Geçen yılki kadrosuyla bu sezon mücadele eden Konya Torku Şekerspor ile sezon başında kadrosu büyük oranda yenilenen Fethiyespor arasında oynanan dördüncü hafta karşılaşmasında gülen taraf Konya Torku Şekerspor oldu.

Fethiyespor’un 3-0 mağlup olduğu maç sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takım savunmasında hatalar yaptıklarını belirterek “Bu puan kayıplarını içeride telafi etmeye çalışacağız” dedi. TFF Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta dördüncü hafta karşılaşmaları 19 Eylül Pazar günü oynandı. Haftayı puansız kapatan Fethiyespor yediği 3 golle averajını da sıfırladı ve puan sıralamasında ikincilikten yedinciliğe geriledi. Fethiyespor bu hafta sonunda kendi evinde 7 puanlı Balıkesirspor ile karşılaşacak. 3-0’lık mağlubiyetin ardından maç sonrası yapılan basın toplantısına katılan Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Bu sezonki ilk mağlubiyetimizi aldık. Bu maçtan çıkartmamız gereken dersler var. Özellikle takım savunması anlamında önemli hatalar yaptık. Konya Torku Şekerspor takımı da kaliteli bir takım. Konya Şekerspor gibi bir takımı oynatırsanız sıkıntı yaşarsınız. Maçta zaman zaman iyi oynayıp pozisyonlar da bulduk ama genel olarak bu maçtan çıkartacağımız ders takım savunması olarak yaptığımız yanlışlardı. Bunu da acilen düzeltmemiz gerekiyor. Konya Şekerspor takımını da tebrik ediyoruz. Özellikle 2-0’a kadar maç gitti geldi. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek ve 1-1’i yakalayabilseydik sonuç çok daha farklı olabilirdi. Ama 2-0’dan sonra maç koptu. Sonuçta uzun bir maratondayız. Deplasmanda alınan bir mağlubiyet bu. Dediğim gibi bu maçtan derslerimizi çıkartıp önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız. Bu puan kayıplarını içeride telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Konya Toku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Oynadığımız futbol ve sergilediğimiz mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Sonuç çok daha farklı olabilirdi. Gerçekten müthiş mücadele ettik. Maç içinde çok pozisyona girdik. Benim için en önemlisi gol atmak ve kazanmaktan ziyade gol yememek. Bütün futbolcu kardeşlerimi sergiledikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece bir maç kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Çarşamba günü kupa maçımız var. Bu maça hazırlanacağız” diye konuştu.

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ;
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 15:33:01
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 17:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?