24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Saatcı, 1 yılın hesabını verecek

BEHÇET SAATCI, 1 YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAK

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin birinci yıl dönümünde yaptıklarını anlatacak.

29 Mart Pazartesi günü düzenlenecek olan değerlendirme toplantısı Saatcı tarafından 11’inci kez yapılıyor. Toplantıda 1 yıllık değerlendirmenin yanı sıra gelecek dönemin çalışmaları hakkında da bilgiler verilecek.

1999 yılında başkanlığa seçildikten sonra her yıl değerlendirme toplantısı yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu geleneğini üçüncü döneminde de sürdürüyor. Saatcı, 11’nci yıllık değerlendirme toplantısını 29 Mart 2010 Pazartesi günü saat 14.30’da Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacak. Başkan Saatcı’nın, toplantı sırasında katılımcılar tarafından sorulacak sorulara da cevap vereceği öğrenildi. Belediye Meclis üyeleri ve belediye birim amirleri ile birlikte geçen 1 yılın değerlendirmesini yapacak olan Başkan Saatcı, ilçe halkını toplantıya katılmaya davet etti.

1999 yılında başlayan geleneği bozmadan 11 yıldır sürdürdüklerini belirten Saatcı, “Toplantıda hem geçen dönemi hem de önümüzdeki dönem yapacaklarımızı ele alacağız. Belediye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı toplantıya bekliyoruz” dedi. Değerlendirme toplantısında, Behçet Saatcı’nın seçim vaatleri arasında bulunan ve bu dönem hayata geçirmeyi planladığı; Kruvaziyer Gemi İskelesi, Tekne Yanaşma Yeri, 3. Etap Sahil Bandı Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi büyük projelerinde gelinen son nokta hakkında bilgiler verilmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 14:19:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 15:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?