18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Salı Pazarı'na güvenlik kamerası

FETHİYE SALI PAZARI MEYDANINA GÜVENLİK KAMERASI TAKILDI

Fethiye Salı Pazarı meydanına güvenlik kameraları takıldı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü faaliyete geçen güvenlik kameraları, 16 noktada 24 saat boyunca kayıtta olacak.

Fethiye Salı Pazarı, 16 noktadan gün boyunca izlenecek. Böylece olası hırsızlık ve gasp olayları daha kısa sürede tespit edilebilecek. Buradan elde edilen kayıtlar, 10 günlük periyotlar şeklinde saklanıyor. Gece görüş sistemine sahip güvenlik kameraları, pazarcı esnafı tarafından takdirle karşılandı. Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası başkanlığı tarafından yapılan bu çalışma ile Fethiye Salı Pazarı devamlı gözlem altında tutulacak. Oda başkanı Ahmet Korkmaz, 16 kamera görüntüsünün internet üzerinden takip edildiğini de ifade etti. Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, “Fethiye Salı Pazarı’nda 16 değişik yerde güvenlik kamerası bulunuyor. Bu sayede pazarın bütün bölgelerinde yaşanan olayları tespit altına alıyoruz. Bu kameraların kayıtları 10 günlük periyotlar şeklinde saklanabiliyor. 24 saat kesintisiz ve gece görüş sisteminde görüntü elde ediyoruz. Bu sayede yaşanan olumsuz bir durumu hemen belirlemiş olacağız” dedi.

 

03.30’DA YAPILAN HIRSIZLIK TESPİT EDİLDİ

Fethiye Salı Pazarı içinde gıda bölümünde bulunan bir esnafın tezgahı soyuldu. Dün sabah 03.30 saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, kaydedilen görüntülerin kısa bir zaman sonra faaliyete geçecek olan sitelerinden takip edilebileceğini kaydetti.

FETHİYE SALI PAZARI MEYDANINA GÜVENLİK KAMERASI TAKILDI
FETHİYE SALI PAZARI MEYDANINA GÜVENLİK KAMERASI TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 13:18:02
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 23:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?