18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Samet'in acı sınavı

KARDEŞİNİ ÖLÜME GÖTÜREN SINAVI KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Fethiye'de, dershaneye olan borç nedeniyle bunalıma girerek intihar eden Soner Semih Sipahi'nin ağabeyi Samet Sipahi de YGS sınavında ter döktü. Kardeşini ölüme götüren sınavı kazanmak için uğraşan Samet Sipahi'nin sınavının iyi geçtiği öğrenildi. Fethiye'de bir dershaneye olan borç nedeniyle annesi cezaevine giren ve kendisi de buna dayanamayarak intihar eden Soner Semih Sipahi'nin abisi Samet Sipahi, uğruna çok bedel ödedikleri sınava girdi. Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda sınava giren Samet Sipahi'yi sınavın yapılacağı okula babası Mustafa Sipahi getirdi.

Ailesine çok büyük acılar yaşatan sınava girerken moralli olmaya çalıştığı gözlenen Samet Sipahi, sınav süresinin sonuna kadar sınav salonunda kaldı. Sınavın sona ermesiyle birlikte herkesle birlikte okulun A kapısından çıkan Samet Sipahi'yi babası karşıladı. Okul önünde birbirlerine sarılan baba oğul karışık duygular içerisindeydi. Kendilerini görüntülemeye gelen gazetecilerden kaçmaya çalışan Samet Sipahi, açıklama yapmadı ve sadece "Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanmak istiyorum" dedi. Samet Sipahi, bu isteğinin nedenini de açıklamak istemedi.

Samet Sipahi'nin hukuk fakültesini kazanmak istemesinin nedenini abisinin başına gelenlere tepki olarak açıklayan baba Mustafa Sipahi de şöyle konuştu: "Sınavı güzel geçmiş inşallah kazanır temennimiz bu. Çok zor bir dönemden geçtik bazı şeyleri kaybettik ama inşallah bu sınavı kazanır. İnşallah kazanır. Dileğimiz temennimiz bu, başka çocuklar gitmesin, başka anneler ağlamasın. Bunun için çaba gösteriyoruz. Samet'in dediğine göre sınav iyi geçmiş. Bu sınav uğruna kardeşini kaybetti, iyi geçmek zorunda bu sınav. Bu sınav uğruna bir oğlumuzu kaybettik."

Baba oğul daha sonra okul önünden ayrıldılar.

KARDEŞİNİ ÖLÜME GÖTÜREN SINAVI KAZANMAYA ÇALIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 15:00:04
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 09:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?