26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Şarampole yuvarlanan araçta yandılar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yanarak öldü. Şarampole yuvarlanıp yanan otomobilin sürücüsü, kazadan hafif yaralı kurtuldu.

İsmail Keskin yönetimindeki 07 Y 1007 plakalı otomobil, Ovaköy beldesinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yuvarlandığı şarampolde bulunan elektrik direğine çarparak yanan otomobilde yolcu olarak bulunan Turan Karataç (42) ve Hüseyin Say (40), yaşamını yitirdi.

Yanan araçtan güçlükle çıkan sürücü, kazada hafif yaralandı. Kazayı anlatan sürücü Keskin, bir anda direksiyon hakimiyetimi kaybettiğini belirterek, “Yol kaygandı. Hafif yağış vardı. Ben kendimi güçlükle dışarı attım. Hala şok yaşıyorum. Emniyet kemerim takılıydı. Hava yastığım açıldı. Bu yüzden kurtulduğumu zannediyorum” dedi.

Kazayı gören sürücüler ise yanan otomobile yaklaşamadıklarını belirterek, ”Kazadan kurtulan sürücüyü güvenli bir yere güçlükle taşıdık ve itfaiyeyi aradık.İtfaiye ekibi gelinceye kadar araç yandı” dediler.

Kazada yaşamını yitiren 2 kişinin cesetleri otomobilden güçlükle çıkartılarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


AA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2007 Pazar 14:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebru IP: 88.229.70.xxx Tarih : 26.05.2007 22:06:18
bu kaza köylüsü olarak bizi çok üzdü.bu kaza olayını duyunca çok üzüldük.keşke araç kullanırken birazdaha dikkatli olsaydık.