25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Sokak satıcılarına geçit yok

FETHİYE KOM SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri esrar satıcılarına göz açtırmıyor. Fethiye KOM Grup amirliği ilçe genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik projeli çalışmalarını sürdürüyor.

KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye KOM Grup Amirliğince sürdürülen çalışmalarda, Fethiye’de uyuşturucu madde ticareti yapan örgütlerin deşifre edilerek çökertilmesi akabinde ilçedeki uyuşturucu madde kullanan şahısların taleplerini karşılamak için yeni yapıların oluştuğunu tespit edildi. Sürdürülen projeli çalışma neticesinde hukuki deliller elde edildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütünün çökertilmesine yönelik olarak Salı günü saat 08:00 itibariyle düzenlenen operasyonda 134 gram esrar maddesi ve 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler İ.G (29), F.K (26) ve A.G (33) uyuşturucu madde ticareti yapmaktan Adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.

Şüpheliler arasında bulunan İ.G’nin daha önce aynı suçtan cezaevinde yattığı ve yakın bir zamanda da tahliyesinin gerçekleştiği bildirildi.

FETHİYE KOM SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:27:01
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?